Natuursteen tegels; Voor iedere stijl een passende tegel!

De mogelijkheden op het gebied van natuursteen tegels zijn enorm divers. Onze medewerkers adviseren u graag op het gebied van een passende tegel en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Deze keer gaan we dieper in op travertin tegels; Natuurlijk, sfeervol met zachte kleurtinten en die onmiskenbare ‘versleten – verouderde look’.

Voor de woonkamer is travertin zeer gewild, maar ook voor de badkamer (douche), de keukenvloer en de keukenachterwand een hele mooie optie. Travertin leent zich uitstekend voor het realiseren van die klassieke en traditionele uitstraling, maar kan tevens als accent worden toegevoegd binnen een moderne uitstraling, juist voor dat unieke contrast. Denk hierbij aan classic travertin mozaiek in combinatie met keramische betonlook vloertegels en/of strakke witte wandtegels. HIP: Bent u op zoek naar die authentieke ‘kasteelvloer look’, ook wel eens abdijvloer en kloostervloer genoemd, dan moet u eigenlijk voor Travertin gaan! Naast de authentieke, natuurlijke en rustieke uitstraling, zijn travertin vloertegels tevens in ‘Romaans verband’ afmetingen verkrijgbaar (ook bij Tegelmegashop.nl!). Het romaans legverband patroon zorgen ervoor dat uw travertin vloer die rustieke kasteel look krijgt; klassiek en traditioneel, maar tevens rustiek en stoer!

tegelmegashop

Tegelmegashop.nl; Natuurstenen tegels voor de beste prijs, waaronder prachtig travertin! In onze showroom (van 1.000 m2)  hebben wij diverse showopstellingen met natuurstenen tegels voor u klaar staan, voor zowel binnen als buiten. U bent van harte welkom voor een kop koffie en een gericht advies! 1e keus topkwaliteit voor de beste prijs, daar kunt u vanuit gaan!